Een intuïtieve handleiding voor volatiliteit bij online slots

Als het aankomt op online slots zijn er twee belangrijke zaken die mensen moeten weten: de volatiliteit en het huisvoordeel. Het huisvoordeel is vrij gemakkelijk te begrijpen want het is gemakkelijk te kwantificeren. Bij een voordeel van twee procent bijvoorbeeld, is het makkelijk te begrijpen dat het betekent dat het huis € 2 zal winnen voor elke € 100 die u gemiddeld inzet. Met de volatiliteit vereist het een beetje meer gevoel van wat er gaande is en we willen u graag helpen om dat begrip met een intuïtieve handleiding voor volatiliteit voor online slots bij te brengen.

Laten we beginnen met een geweldig voorbeeld van een lage volatiliteit. Stel dat u een muntje opgooit en dat de winnaar € 1 wint en de verliezer € 1 verliest. Dit spel heeft dan een voordeel van nul, omdat u gemiddeld quitte zult spelen, maar er is een kans op schommelingen. De schommelingen zullen gemiddeld zeer klein zijn en het is dan ook onwaarschijnlijk dat u ooit een daling van € 4 tot € 5 of meer op een bepaald moment zult hebben bij het gooien van meer dan dertig worpen. Zoals u hier kunt zien is de volatiliteit afkomstig van de aard van het spel en de verdeling van het winnen en het verliezen van de resultaten.

slot-machines

Laten we nu eens kijken naar een andere situatie. Stel dat we twee eerlijke, zes-zijdige dobbelstenen rollen. Als we een totaal van twee rollen, dan winnen we € 35. Als we een andere totaal rollen, dan verliezen we € 1. Dit spel heeft een voordeel van nul, maar heeft een veel hogere volatiliteit. De manier waarop de volatiliteit is veranderd in dit spel komt door het feit dat we veel vaker verliezen, maar als we winnen, halen we een veel grotere prijs binnen. We moeten u er wel op wijzen dat dit lijkt op een spel met een progressieve jackpot waar zoveel van de waarde van het spel afhangt van één enkele uitbetaling.

Als u begrijpt hoe het spel met het opwerpen van de munten werkt en het dobbelsteenspel zoals hierboven vermeld, dan kunt u redelijk goed begrijpen hoe de volatiliteit bij de slots werkt. Elke keer als u een grote uitbetaling toevoegt aan de bovenkant van het uitbetalingsschema, moet u het compenseren door het wegnemen van een aantal van de kleinere en middelgrote uitbetalingen. Dit verhoogt de volatiliteit van het spel. Ook kunt u het tegenovergestelde doen om de volatiliteit van het spel te verlagen. Over het algemeen hebben de meeste slots een vrij hoge mate van volatiliteit en dat heeft invloed op de draaien die u heeft in het spel, evenals de schommelingen die het spel geeft aan uw bankroll.

Powered by Wordpress. Redesign Theme by Robert Toth