Diamond Deluxe gokkast

Voor de trouwe spelers van PowerJackpot is de originele Diamond de Luxe Gokkast

onze gokkasten kan geheel gratis gespeeld worden en dit zonder limiet, je kan dus 24 uur per dag op onze gratis gokkasten spelen. Open een van de gokkasten aan de rechter kant en druk vervolgens op de “speel gratis” of de “fun” knop en je krijgt meteen gratis credits. Als je credits op zijn kan je meteen weer nieuwe halen en dit allemaal zonder spelers accountGokkasten account ?Ja, heel erg leuk al die gokkasten, maar als ik voor echt  geld wil gaan spelen moet ik zeker een account aanmaken en een heleboel  gegevens prijsgeven?

Nee, dit hoeft niet, een gebruikersnaam en email adres  voldoen al aan de eisen om voor echt geld te spelen. Wij houden het dus graag  simpel en overzichtelijk op onze site.Betalen met iDeal of SMS?Betalen met iDeal of toch liever met je telefoon?

Als je op een gokkast wilt spelen en betaald via je telefoon  worden er kosten berekend per minuut, per gesprek of per SMS op deze manier kan  je veilig en anoniem spelen via een 0900 0f 0909 nummer.

Met iDeal betalen is een van de meest gebruikte betalings  opties onder gokkasten spelers, eigenlijk wel logisch, want wat je stort kan je  verspelen en op=op. iDeal is natuurlijk wel zo veilige en veel gokkasten  aanbieders maken hier handig gebruik van door haar spelers een leuke stortings  bonus aan te bieden als er wordt betaald met iDeal.

Gratis spelen op gokkasten kan natuurlijk ook, klik op het  gewenste spel en druk vervolgens op de “speel gratis” knop.Waag gerust een gokjeWaag gerust een gokje maar hou het leuk mocht je gokproblemen hebben vragen wij u vriendelijk doch dringend niet te spelen en onze website te verlaten en neemt u contact op met gokverslaving.nl.

Powered by Wordpress. Redesign Theme by Robert Toth